Scheriproct

Scheriproct är ett läkemedel speciellt framtaget för att behandla både inre och yttre hemorrojder. Det lindrar smärtan och andra obehagliga symptom snabbt. Läkemedelets aktiva substans är prednisolon som är ett kortison vilket hjälper och motverkar inflammation och andra allergiska symptom. Det är Prednisol som minskar och tar bort symptom som svullnader, irritationer och ömhet som uppstått i samband med hemorrojder.

  • En kraftig behandling som snabbt ger smärtlindring genom cinkokain
  • I förpackning medföljer en rektalspets för behandling av inre hemorrojder
  • Fungerar effektivt mot såväl inre som yttre hemorrojder
  • Tar snabbt bort symptom såsom klåda, irritation och ömhet genom den aktiva substansen prednisol

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VISAVisa ElectronMasterCardDirekt bankbetalning </br> med Trustly
Betala med fakturaDelbetalningBetala kontant vid leverans

Scheriproct Salva

 

Hur fungerar Scheriproct

Scheriproct har flera verksamma substanser, däribland Cinkokain och Prednisol. Efter att Scheriproct applicerats på hemorrojderna via rektalspetsen(gäller för inre hemorrojder) eller genom insmörjning med händerna börjar salvan direkt att verka. Cinkokainet absorberas och börjar direkt att blockera smärtreceptorerna, vilket ger en nästan omedelbar smärtlindring. Den del av läkemedlet som utgör den aktiva substans på vilken behandlingen grundar sig på är Prednisol. Prednisol minskar symptomen från Hemorrojderna, vanligtvis består dessa av både klåda och smärta. Om det inte åtgärdas brukar det dyka upp symptom som svullnader och inflammation vilket slutligen kan resultera i analsprickor så kallade analfissurer.

Att behandla hemorrojder med Scheriproct

En kur med Scheriproct är vanligtvis ca 5-7 dagar beroende på hur din kropp svarar mot de aktiva substanserna. För längre behandlingar rekommenderas Xyloproct som kan tas i upp till tre veckor. Innan du börjar din behandling är det viktigt att du minskar mängden bakterier som kommer i kontakt med hemorrojderna. Börja därför med att tvätta händerna för du smörjer. Du bör också tvätta av och torka det infekterade området innan du applicerar salvan. För bästa effekt ska du stryka ett tunt lager av salvan över det infekterade området. Desto större smärta du upplever desto tjockare lager rekommenderas. För att få upp effekten kan du applicera salvan med var sjätte timme upp till fyra gånger den första dagen. Det här gör du för att starta behandlingen, dock bara om den smärta eller det obehag du känner är stort.

Behandling med Scheriproct

  • 1. Tryck ur en klicka salva ur tuben, storleken ska vara som ett lillfingers topp
  • 2. Smörj det infekterade området, se till att hela området täcks av ett tunt lager salva
  • 3. Lider du av inre hemorrojder, skruva på rektalspetsen
  • 4. För in den i ändtarmsöppningen
  • 5. Applicera ett lätt tryck mot tuben så att salva likt ett lillfingerstopp sprutas in i ändtarmen

Text Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen sker över ca en veckas tid och består av två appliceringar per dag på det inflammerade området. Därefter tas en paus på tre veckor innan nästa behandling påbörjas.

Beställ Scheriproct Online

Superapoteket.se förmedlar beställning av Scheriproct, eftersom läkemedlet är receptbelagt behöver du svara på några medicinska frågor. Frågorna är till för att säkerställa att rätt läkemedel används till rätts sorts medicinska åkomma. Vi behandlar dina svar konfidentiellt en läkare gör sedan bedömningen utifrån dina svar och det läkemedel som ska användas.

Fakta

Behandling: Doxycyklin (Doxyferm)
Aktiv substans: Cinkokain, Prednisolon
Tillverkare: Bayer
Beskrivning: Vanligaste läkemedlet för behandling av hemorrojder
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: på huden, i ändtarmen(via rektalspets)
Tablett: Salva
Dosering: 30g
För: Män och kvinnor som har fått hemorrojder
Skall tas: Smörj hemorrojderna två gånger per dag
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot hemorrojder
Intag av alkohol: Ingen effekt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor