Dubbelhaka

Att få en dubbelhaka kan kännas som ett stort nederlag. En dubbelhaka, även känt som submentalt fett, är ett vanligt tillstånd som uppstår när ett fettlager bildas under hakan. En dubbelhaka är ofta förknippad med viktökning. Genetiken spelar en viss roll och du behöver inte vara överviktig för att få en dubbelhaka, lösare hud kan också orsakas av åldrande. Om du har en dubbelhaka och vill bli av med den, finns det flera saker du kan göra.

Bota och behandla dubbelhaka

Bota dubbelhaka genom att använda dig av olika sorters metoder för att minska det överflödiga fettet under hakan samt att strama upp huden. Det finns olika sätt att bota dubbelhaka. Det mest effektiva är att strama upp huden under hakan. Det går också att med hjälp av olika läkemedel minska det överflödiga fettet som samlats under hakan.

Eco Master ChinEco Master Chin hjälper dig att bli av med det överflödiga fettet under din haka. Det hjälper dig att minska det submentala fettet (bula med fett under hakan) samt stramar upp lös hud. Redan efter en vecka kommer du att märka en minskad dubbelhaka.

  • Eliminerar överflödigt fett
  • Stramar upp löst hängande hud
  • Appliceras på området och går rakt in huden
  • Synlig resultat inom en vecka

Läs mer om läkemedlet