Ecoslim

Ecoslim för kontroll av vikten. Ett läkemedel för dig som vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. Det hjälper dig att kontrollera din viktnedgång genom att öka din ämnesomsättning och tillföra de näringsämnen som krävs för att din kropps ska fungera på ett optimalt sätt. Många dieter och bantningskurer drar helt eller delvis ner på alla näringsämnen. Vilket får till följd att kroppen tvingas ta upp mer av den mat som äts under den pågående dieten. En bieffekt är att kroppen i samband med detta tar upp onödiga fetter. Resultatet är att viktminskningen går långsammare eller vi vissa fall helt stannar av. Genom att fylla på näringsdepåerna med Ecoslim motverkar du att kroppen tar upp onödiga fetter.

  • Ökar viktnedgången för pågående dieter
  • Fyller kroppens förråd med de nödvändiga näringsämnena
  • Ökar ämnesomsättningen
  • Minskar din vikt

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VISAVisa ElectronMasterCardDirekt bankbetalning </br> med Trustly”><br /><img src=DelbetalningBetala kontant vid leverans

ecoslim

Varför fungerar Ecoslim?

Ecoslim skall tas med fördel i samband med en diet. Genom att ta Ecoslim fyller du på kroppen med näringsämnen som under dieten minskar i koncentration och kroppen kan få brist på. Genom att fylla på kroppen med endast de nödvändigaste näringsämnena ökar din viktminskning. Att viktminskningen tilltar har att göra med att kroppen redan får för lite energi i samband med den pågående dieten. Brist på näringsämnen gör att kroppen försöker ta upp så mycket som möjligt av den mat som äts för att fylla på med näringsämnen. Det får till följd onödiga fetter tas upp samtidigt vilket resulterar i att viktnedgången går mycket långsammare. Ecoslim fyller på kroppens förråd av näringsämnen vilket gör att kroppen inte har något behov av att ta upp extra näringsämnen ur den mat som äts och på så sätt tas inga onödiga fetter upp.

Beskriv hur lång tid det tar innan det börjar verka

Börjar du ta Ecoslim under en pågående diet kommer du relativt snabbt ca sju dagar in i behandlingen att märka en markant ökning i den pågående viktnedgången. Förväntat resultat är en ökning av pågående viktnedgång med ca 20%-45% beroende på person och diet.

Behandling med Ecoslim

En behandling med Ecoslim är en dosering om ca 4-6 droppar två gånger om dagen. Du kan blanda dropparna med både juice och vatten. I flaskan kommer 118 doseringar vilket ger en behandlingstid på ca två månader.

Superapoteket.se tillhandahåller Ecoslim

Du kan beställa Ecoslim av oss. Beställer du innan 16:00 har du din produkt nästa dag.

Fakta

Behandling: Ecoslim
Aktiv substanser: Fucus Vesiculosus, Galium Aparine, Paullinia Cupana
Tillverkare: NativeRemedies
Beskrivning: Viktminskningstillskott i vätska
Medicinsk status: Ej receptbelagt
Tas: Oralt
Vätska: Vätska
Dosering: 0,5ml (4-6 droppar), två gånger per dag
För: Personer som vill tillgodogöra sig näringsämnen under diet samt öka ämnesomsättningen för att minska i vikt
Skall tas: Späd ut med vatten eller juice
Läkemedelsgruppen: Viktminskningstillskott
Intag av alkohol: Ingen effekt
Amning: Rådfråga din doktor
Under graviditeten: Rådfråga din doktor