Bantningspillret Xenical 120mg

Det finns många företag och dess bantningspiller på marknaden som hävdar att deras ”hemlighet”, ”bevisade”, ”patentsökta” behandling för viktminskning är svaret du letat efter. Men få läkemedel är FDA-godkända eller receptbelagda som Xenical (kallas även Orlistat).

Xenical ordineras bara till överviktiga personer och för att bli ordinerad denna behandling behöver du träffa en läkare eller genom gå en konsultation online. Xenical har hjälpt många överviktiga personer att nå sina mål. Läkemedlet rekommenderas inte i första hand. Din läkare kommer fråga om du redan har provat en förändring i kost, motion och andra viktminskningsmedel. Har du provat allt utan framgång så kan du bli ordinerad Xenical.

Så, vad är det som gör Xenical så effektivt? Xenical verkar direkt i matsmältningssystemet och blockerar 1/3 av fettet du äter från att tas upp av kroppen. Det är därför Xenical är en sån effektiv behandling mot fetma och övervikt.
Några viktiga punkter om Xenical:

  • Speciellt framtagen för dem som är överviktiga
  • Ca 30% av fettet du äter absorberas av kroppen
  • Receptbelagt läkemedel (går att köpa online efter en online konsultation)
  • Fettsnål kost är ett måste
  • Rekommenderas för att bli av med fetma

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VISAVisa ElectronMasterCardDirekt bankbetalning </br> med Trustly
Betala med fakturaDelbetalningBetala kontant vid leverans

Xenical Bantningspiller

 

Vad innehåller Xenical?

Genom att driva på kroppens funktioner för att göra sig av med vätska, de som kallas urindrivande effekter så kan en vätskebalans uppnås. Tillskottet Vitamin B6 hjälper kroppen att rensa ut överflödiga vattenansamlingar. Exempelvis vid premenstruella störningar som inte sällan ger upphov till vattenansamlingar i kroppen. Effekten blir att svullnader och och ödem i händer och fötter minskar drastiskt. Njurarna renas i processen och de görs fria från onödiga salter och vatten.

Kost och motion

En kur med Fucus+ – Bantningsplåster är vanligtvis ca 30 dagar beroende på hur din kropp svarar mot de aktiva substanserna. Innan du börjar din behandling är det viktigt att du sätter upp dagliga rutiner för hur du ska få med tabletterna. Börja dina måltider med att slå upp ett glas vatten och att svälja tabletterna.

Vad kan jag förvänta mig för resultat med Fucus+

Alla kroppar svarar olika, dock så har kroppen en process på ca 5-7 dagar innan den vätskedrivande effekten når sin kulmen. Du kommer att känna en ganska snabb och direkt verkan när den vätskedrivande processen slår igång.

Vad kan jag förvänta mig för viktnedgång med Xenical?

Viktnedgång med hjälp av receptbelagda läkemedel är i stort sett garanterad. Det går dock inte att säga hur var och ens kropp svarar på behandlingen. I de rapporter som forskare världen över har gjort i samband med att läkemedlet tagits fram så stod det klart att de flesta personer tappar mellan 2-4kg redan första veckan. Har du ett BMI över 30 kommer din viktnedgång att vara ännu större i kilon, procentuellt går någon med BMI över 30 och under ner ungefär samma. Kroppen vänjer sig och du kommer att tappa fler kilon än första veckan. Snittet för månaden för en person med ett bmi under 30 var ca 17kg. Xenical blockerar nästan 30% av det fett som skulle tas upp eftersom fett är innehåller mest kalorier per gram blir det en enorm skillnad. Du märker nästan inte att det har kommit igång då det fett som inte tas upp kommer ut med avföringen.

Hur behandlar jag med Xenical?

Xenical är en 120 mg kapsel och är receptbelagt. Det ska tas med måltider som innehåller fett, men inte mer än tre gånger dagligen. Du bör också ta en multi-vitamin varje dag.

Beställ Xenical

Väljer du att gå till din läkare så kan priset variera från Apotek till Apotek. Många väljer dock att istället köpa Xenical online då man slipper vänta på en läkartid. När man köper Xenical online så måste man genom gå en läkarkonsultation där man besvarar på ett antal frågor, det tar inte mer än 5-10 minuter. Att köpa Xenical online kostar 1210 kr för 84 st tabletter.

Vanliga felstavningar

Xencal, Zenical, Orlstat, Orlistat, Xenecal

Fakta

Behandling: Xenical bantningspiller
Aktiv substans: Orlistat
Tillverkare: Roche
Beskrivning: Receptbelagt bantningspiller
Medicinsk status: Receptbelagt
Tas: Oralt
Typ och antal: 84 tabletter
Dosering: 1 – 3 kapslar om dage
För: Män och kvinnor som vill minska i vikt
Skall tas: Tillsammans med fet mat
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot övervikt
Intag av alkohol: Ingen effekt
Amning: Ej rekommenderat
Under graviditeten: Ej rekommenderat