Hudvård

Att få dina åtta timmars skönhetssömn är bra, men vad händer om vi sa att det finns ett sätt du kan göra ännu bättre? Vad händer om vi har ett enkelt steg innan du kryper under täcket som kan ge dig drömmarnas drömmar? Vi har svaret på den stora frågan. Vi listar olika sorters krämer som hjälper dig med din hudvård.

Mollusker

Har du fått mollusker kan vi bota det med hjälp av följande kräm. Du kan läsa mer om mollusker på virusets egen sida.

zymaderm mot molluskerZymaDerm Molluscum är en smärtfri och helt naturlig blandning som är skapad med molluskernas symptom i åtanke och den är unik på dagens marknad. Ingredienserna i denna lättapplicerade topiska lösning har var och en valts ut noga för sina egenskaper att reducera uppkomsten av lesioner, vårtor och infektion, vilket gör produkten optimal för användning av både män och kvinnor som lider av mollusker.

  • Hjälper till att bekämpa symptomen från mollusker
  • Kan hjälpa till att lindra irritationen från mollusker
  • Smärtfri topisk lösning
  • Hjälper till att reducera uppkomsten av vårtliknande upphöjningarna och lesioner
  • Leverans inom 24timmar, beställ innan midnatt för leverans nästa dag

Läs mer om läkemedlet

Nattkrämer

Smörjer du dig med nattkräm av hög kvalitet innan du lägger dig i sängen hjälper du dig själv till en mjukare och glansigare hud. Och allt du behöver göra är att sova – det blir inte mycket lättare än det.

Så hur hittar du den rätta nattkrämen, frågar du dig? Vi har valt ut några av de bästa nattkrämerna. Våra läsare har mer än sin rättvisa andel av ansiktscremer och rapporteras tillbaka till oss som väljer att stärka, anti-skrynkliga och även akne-striderna – och vi har också lagt till i några Total Beauty-redaktörsgodkända val. Nu har du bara läsa våra favoriter och bestämmer vilka av de många alternativen du kommer att älska.

Välj rätt nattkräm

Magen behöver regelbundna matvanor och lugn för att fungera normalt. Den vanligaste orsaken till förstoppning är för lite fibrer, att man dricker för lite vatten eller helt enkelt rör på sig för lite. Även stress kan ibland vara orsaken till förstoppning. Viss typ av läkemedel och vissa livsmedel kan också ge förstoppning. Förstoppning löser sig oftast av sig själv med rätt matvanor, men långvarig förstoppning leder lätt till sprickor i analen och hemorrojder.