Erektionsproblem

De flest män har någon gång upplevt bekymmer med att inte kunna ha sex, trots en vilja om att ha det. Stress, ålder, blodtryck och dålig kost är de vanligaste orsakerna.

Till en början manifesterar sig erektil dysfunktion eller i impotens som en brist på lust och samlevnad. Det sexuella drivet har fått sig en törn och det är inte lika lockande att idka älskog och- eller andra sexuella aktiviteter. Mycket av detta kommer från det att mannen oftast i brist på manlig könshormon har börjat känna sig otrygg i den roll som han innehar i den sexuella akten. Grunden finns i det att den prestation som ska utföras känns ouppnåelig och därför börjar en ond spiral där vilja att utföra minskar genom otryggheten i rollen och så vice versa.

Mest sålda potenshöjande medlet i hela Storbritannien. Helt ny formula baserad på GMAX Power Capsules. Tillskottet baseras på en succé som hjälpt många män GoldMax Blue For Men, det är med grund i den som den nya formulan har tagits fram. Dessa blå tabletter har hjälpt många män att bli av med sina erektionsproblem.

G-Max Power Capsules

  • Är det mest sålda potenshöjande medlet i Storbritannien
  • Endast 1 kapsel om dagen för maximal effekt
  • Ger maximal manlig energi, kraft och uthållighet
  • Ny, avancerad och förbättrad örtformula

Läs mer om läkemedlet