Spermaproduktion

Om du inte ejakulerar med så mycket kraft som du brukade, är det troligt att du blir äldre eller har en låg produktion av spermier. Precis som ålder försämrar dina muskler och ändrar synen, kan det minska både styrkan och volymen av din utlösning.

Varje utlösning släpper sperma från din kropp genom din penis. Processen händer i två steg:

1. Under det första skedet samlas emissionen, sperma (spermainnehållande vätska) i urinröret i botten av din penis.
2. Under den andra etappen, kallad utlösning, klämmer musklerna runt urinröret för att driva sperma ut genom din penis.

Har du ett problem i den första etappen av denna process, är det sannolikt att det kan minska mängden sperma som du ejakulerar. Ett problem i den andra delen av etappen är symptomet en minskad kraft med vilken sperman ejakulerar.

Liten/minskad spermaproduktion är märks oftast av personen själv. Orgasmintensiteten varierar från man till man. Även om ejakulation kan kännas svagare än normalt för dig, behöver det inte vara ett problem om det inte påverkar din njutning under den sexuella akten. En svagare orgasm känns oftast inte lika tillfredsställande som en starkare.

En större fråga är om du ejakulerar mindre vätska eller sperma. Detta kan vara ett problem om du planerar att få barn. Andra vanliga åldersrelaterade problem är problem att få erektion (erektil dysfunktion) eller har problem att få orgasm (anorgasmi).

Viaman VolumeViaman Volume är speciellt framtaget för dig som vill öka volymen på din spermaproduktion. Läkemedlet hjälper dig att öka din naturliga produktion av spermier genom att bland annat stimulera och öka produktion av manliga könshormoner.

  • Större spermaproduktion inom två veckor
  • Bevisad effekt genom kontrollgrupp och studier
  • Två kapslar dagligen
  • Leverans inom 24timmar, beställ innan midnatt för leverans nästa dag

Läs mer om läkemedlet

Viaman Volume
Maxatin är framtaget för att öka din spermieproduktion. Flera iterationer genom laboratorier har gjort Maxatin till en av marknadens absolut säkraste och kraftfullaste förstärkare av din spermaproduktion.

  • Öka ejakulationsvolym med 500%
  • Få mer kraft i din erektion
  • Upplev multipla manliga orgasmer
  • Öka dina sexuella njutning och prestation

Läs mer om läkemedlet

Vad orsakar minskad utlösning?

Det tillstånd som muskler och nerver som kontrollerar din utlösningen bestämmer huruvida du får en stark eller en svagare orgasm.

Försvagad bäckenbottenmuskulatur

Ålder tar ut sin rätt på de muskler vars jobb är att driva ut sperma ur kroppen. När dessa muskler försvagas minskar styrkan på din utlösning.

Låg hormonnivå

Ett tillfredsställande sexliv beror på manliga hormoner som kallas androgener. När du blir äldre minskar nivåerna av dessa hormoner. En signifikant minskning av nivåer kan leda till svagare orgasmer och minskad produktion av spermier. Därför är det viktigt med läkemedel som ökar produktionen av de hormoner som går under namnet androgener.

Retrograd ejakulation

Varje gång du får utlösning, trycks spermier genom i urinröret och ut genom din penis. Det finns en ventil fungerar som en grind mellan urinblåsan och urinröret. Det förhindrar att sperma kommer in i urinblåsan. Om denna ventil stannar öppen, kan sperma rinna tillbaka in i blåsan istället för att ejakulera ut ur din penis. Detta tillstånd kallas retrograd ejakulation. Ett symptom på detta är att dina orgasmer kan vara svaga eller helt torra.

Orsaker till retrograd ejakulation inkluderar:

– Kirurgi för att behandla prostatacancer eller testikelcancer
– En förstorad prostatakörtel eller en svag urinström
– Läkemedel som används för att behandla prostataförstoring, högt blodtryck och depression
– Nervskador orsakad av sjukdomar som multipel skleros eller diabetes
– Ryggmärgsskada

Behandlingar för svag utlösning

Hur din läkare behandlar svag utlösning beror på vad som orsakade det. Några droger kan hjälpa till att behandla retrograd ejakulation genom att hålla blåsan stängd medan du ejakulerar. Dessa kan innehålla:

– brompheniramin (Veltane)
Viaman Volume(Läkemedel)
– klorfeneriamin (klor-trimeton)
– efedrin (Akovaz)
– pseudoefedrin (Sudafed)
– imipramin (Tofranil)
– midodrin (ProAmatine, Orvaten)
Om en alfablockerare eller annat läkemedel du tar orsakar svag utlösning, fråga din läkare om du kan byta till en annan medicin. Om du har diabetes, kan du få det under bästa möjliga kontroll.

Huskurer mot minskad spermaproduktion

Det finns alltid människor som påstår att huskurer skulle fungera. Vi är av de bestämda åsikt att du genom övningar / hemmagjorda läkemedel inte kan få till den ändring som krävs hos kroppen för att öka produktionen av spermier.

Sexuella problem kan vara svårt att diskutera, även med din läkare. Att vara öppen om vad som händer kan hjälpa dig att hitta en lösning och förhindra att svag eller minskad utlösning påverkar ditt sexliv.