Detox Tea 28 dagar

Detox tea 28 dagar är ett naturligt detox te som är tänkt att verka detoxande och avgiftande i kroppen. Ett detox te är tänkt att rensa ut de gifter som finns i kroppen och på så vis vis öka ditt välmående. En positiv effekt av att rensa kroppen från gifter är att följande.

I den här produktbeskrivningen kommer jag att ställa de fyra påstående som tidigare skrivits på sin spets. Jag kommer att utifrån ett vetenskapligt perspektiv ge er en bild av om produkten levererar de de resultat som utlovas.
Detox Tea 28 dagar:

  • Du känner dig mycket piggare
  • Din ämnesomsättning ökar
  • Fettförbränningen ökar
  • Förbättrar din hy
  • Minskar ballongmage och uppblåsthet

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VISAVisa ElectronMasterCardDirekt bankbetalning </br> med Trustly
Betala med fakturaDelbetalningBetala kontant vid leverans

Detox Te 28 dagar

 

Hur ska jag använda Detox tea 28 dagar?

Här har jag utgått från ifrån de instruktioner som kommer med produkten vid ett köp. För att komma igång med ditt detoxte tillsätter du helt enkelt din tepåse i en kopp med kokande vatten. Låt din tepåse med Detox Tea 28 dagar dra under 5 minuter. Drick ditt detoxte varje morgon och detox kvällsteet varannan kväll under 28 dagar i följd. Morgonteet dricker du varje morgon och kvällsteet varannan kväll under din kur med Detox Tea 28 dagar.

Hur fungerar detox te 28 dagar?

Innan vi kan börja recensera produkten Detox tea 28 dagar, så måste vi förstå hur den fungerar.

Minskat antal intagna kalorier

Ett av de vanligaste resultaten som människor har rapporterat vid användning av så kallat detox te är snabb viktminskning. Det sker på grund av att teet i sig fungerar som ett alternativ till vissa livsmedel eller måltider. När sockersuget faller på så bryggs det istället en kopp detox te. Detox te innehåller inga kalorier så det går fort att minska antalet kalorier.

Stärkt immunförsvar

En annan fördel är att detox te innehåller vitaminer och mineraler som kan hjälpa till med att öka den fysisk och mental hälsan och individens välbefinnande. Ett exempel på detta är den stora mängd vitamin A som hjälper till att stärka immunsystemet. Vitamin C hjälper till att bekämpa inflammationer. Både dessa vitaminer finns det mer än väl av i detox teer. Tillsammans med detta är många detox teer också rik på mineraler som kalcium, kalium, koppar och fosfor. Dessa alla bidrar till en förbättrad funktion av organ såsom hjärtat, njurarna och armen.

Ökad ämnesomsättning

Detox te innehåller koffein och andra naturliga ämnen som ökar den naturliga ämnesomsättningen. Det har också visat sig att ytterligare bidra till fettförlust och i många fall förbättrat humör och fokus. Koffeinet har en effekt av att dämpa aptiten och samtidigt öka ämnesomsättningen.

Beställning och unboxning

Jag beställde produkten via Weightworld. Reglera som gällde var att om beställningen var gjord innan 17:00 så skickas den samma dag. Betalningen tog jag via Klarna så jag skulle slippa mata in alla uppgifter. Dagen därpå döp det upp en kille från UPS med en liten brun låda, jag skrev under och gick in för att se vad jag hade beställt. I lådan låg två stycken lådor med tepåsar en för morgonte och en för kvällste. Den för kvällen var mindre men det var naturligtvis för att det endast skulle drickas varannan kväll.

Dagbok användning av Detox te 28dagar

För att på bästa sätt kunna förklara hur väl produkten gör det den ska och att det ska bli en någorlunda vetenskaplig approach så har jag fört en dagbok. Jag har valt att fokusera på tre bitar i dagboken, aptiten, min vikt och hur pigg jag känner mig. Aptiten har jag mätt utifrån 1-10, min energi (hur pigg jag känner mig) mäts också från 1-10. Samt vikten är i kg, värt att notera är att jag är kvinna och 169cm och min vikt när jag började var 74 kilo.
När jag fick hem paketet var jag förväntansfull och hoppades väldigt mycket på produkten. Jag värmde vatten och satte igång kuren. De första som slog mig var att jag blev väldigt positivt överraskad över smaken på mitt te. Lyckan vara dock inte länge då jag de tre första dagarna ökade jag i vikt. Då ska ni veta att jag legat stabilt på 74kg under en längre tid. Att sedan öka i vikt var nära att få mig att lägga av.

Dag 5 var första dagen jag började återgå till min normala vikt. Jag tyckte att det skedde i samband med att jag hade mindre aptit. Dag 6 därpå ökade min vikt igen men jag kände mig mycket piggare och aptiten hade kommit tillbaka något. Min vikt ökade och minskade lite fram till och dag 10. Den dagen var första gången jag kände att min ämnesomsättning hade gått igång på högvarv. Dag 11 till 17 kan sammanfattas med att känslan av en motor inombords fanns kvar och de syntes rejäla spå på vågen. Aptiten hade gått långt ner och och det kändes numera naturligt att inte sukta efter godsaker. Jag hade också som rutin att så fort det kom ett sug så bryggde jag en kopp med te. Perioden mellan elfte till sjuttonde dagen så hade suget avtagit och det fanns i stort sätt inte mer.

Dag 16 och 17 stod det samma vikt på vågen och jag fick känslan av att jag fastnat på en platå. Samtidigt så fick jag en enorm släng av att få i mig något sött. Mycket större sug än på länge. Under dagar 18 till 25 så ökade min energinivå mer, jag tror inte jag gäspade en enda gång under den perioden trots att min sömnvanor var exakt samma som innan med ca sex och en timmes sömn om nätterna.

Värt att nämna är att dag 23, blev en dag då jag fastade för var helt enkelt inte hungrig, min aptit låg i botten. På morgonen dagen(dag 24) efter var det som att jag fått återkontrollen över aptiten och att min kropp sluta skriva efter mat och socker. För mig var det senaste i ungdomen år jag hade haft den kontrollen. Samtidigt som jag noterade en av de lägsta aptitnivåerna så kände jag att jag kunde förflytta berg med min nyvunna energi. I och med att aptiten nått en ny lägsta nivå så tappade jag kilon i en rasande fart under den sista perioden mellan dag 26 till 28.

Fakta

Behandling: Detox te 28dagar
Aktiv substans: Grönt te, Pepparmyntsblad, Lavendel, Kamomill, Gojibär, Nypon, Grönt te, Vitt te, Nässelblad, Rhodiola, Maskrosblad
Tillverkare: Comfort Click Ltd
Beskrivning: Te med viktminskande effekt och detoxande effekt
Medicinsk status: Ej receptbelagt
Tas: Oralt
Typ och antal: 28 påsar med morgonte och 14 påsar med kvällste
Dosering: Två tepåsar per dag, morgon och kväll
För: Män och kvinnor som vill minska i vikt och detoxa kroppen
Skall tas: Varje dag dricker du 1 morgonte och varannan dag 1 kvällste
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot övervikt
Intag av alkohol: Ingen effekt
Amning: Ej rekommenderat
Under graviditeten: Ej rekommenderat