Bantningspiller / Fettförbrännare

Ett bantningsplåster fungerar på samma sätt som ett nikotinplåster fungerar för någon som vill sluta röka. Bantningsplåster hjälper folk att gå ner i vikt utan att på något sätt rucka på de rutiner som finns i varje personen liv. Genom att föra över ämnen som hjälper och ökar förbränningen har bantningsplåster i flera dokumenterade studier visat sig vara ett bra sätt att nå en kontrollerad viktminskning.

Belly XS

 • Speciellt framtagen för dem som är överviktiga
 • Ca 30% av fettet du äter absorberas av kroppen
 • Receptbelagt läkemedel (går att köpa online efter en online konsultation)
 • Fettsnål kost är ett måste
 • Rekommenderas för att bli av med fetma
 • Bantningspillret Xenical 120mg

  Belly XS

 • Effektiv fettförbränning
 • Ökar ämnesomsättningen och bidrar till snabbare viktminskning
 • Naturlig formula med hög styrka
 • Vegan- och vegetarianvänlig
 • Bellys XS – Bantningspiller / Fettförbrännare

  Bio Super Slim Mix

 • Pulver bestående av sex ekologiska superfoods
 • Mycket låga nivåer av kolhydrater
 • Mycket hög proteinhalt
 • Lämpligt för veganer och vegetarianer
 • Bio Super Slim Mix

  Hur fungerar Bantningspiller / Fettförbrännare?

  Genom att applicera plåstret på ett område av huden kan plåstrets specifika viktminskningsingredienser gå in i blodomloppet. Väl inne i blodomloppet verkar ingredienserna omedelbart tack vara det direkt går ut i blodet istället för att gå via mage och levern. Ett plåster har nog med ingredienser för att verka under 18-24 timmar. Genom sina unika lager släpper plåstret ut en jämn ström under hela tiden som det sitter mot huden. Bantningsplåster är att anse som ett tredje generationens plåster sett utifrån den teknik som används för att föra över viktminskningsämnena in i blodet. Det är genom utvecklingen av sluta röka plåster som den transdermala teknik som sköter överföringen under flera år har utvecklats och förfinat, och nu tagit steget över till bantningsplåster.

  Typer av Bantningspiller / Fettförbrännare

  När du väljer ett plåster för att hjälpa dig att gå ner i vikt är det bra att veta vilka sorter som finns på marknaden. När studier har presenterats så har det återkommande varit två typer som visat sig vara de som verkligen hjälpt människorna i kontrollgrupperna att gå ner i vikt på ett kontrollerat och förutsägbart sätt. Nämligen plåster som ökar metabolismen samt plåster som är aptitnedsättande.

  Det första har ingredienser som verkar för att öka förbränningen kroppens metabolism. Syftet med plåstret är att öka ämnesomsättningen och på så sätt omvandla maten till energi. Resultatet blir att den mat du vanligtvis hade lagrat som fett inte går att lagra då den redan omvandlats till energi. Genom att öka metabolismen sker också en förbränning av lagrat fett i kroppen. Ökad förbränning kräver mer energi vilket resulterar i att det i kombination med vanligt intag av mat ändå leder till en minskad vikt. Minskar du på det dagliga intaget av kalorier, samtidigt som du med hjälpa av ett bantningsplåster ökar på din ämnesomsättning kommer resultaten fort.

  För att gå ner vikt går det också att minska på det dagliga intaget av kalorier, det görs bäst med plåster som verkar aptitdämpande. Att minska på aptiten låter kanske självklart, vilken är effekten egentligen hos ett aptitdämpande plåster. Det går att beskriva utifrån två sätt, först och främst så hjälper det dig att motstå det sug på socker som infaller under dagar och helger. Det verkar på sånt sätt att suget efter socker minskar då ingredienserna i plåstret ökar mängden adenosintrifosfat i blodet. Vid en viss mängd skickas signaler till hjärnan vilka kommunicerar att kroppen är mätt. Effekt nummer två hos ett aptitdämpande plåster syftar till att hjälpa kroppen att känna sig mätt över en längre tid. Effekten blir att de portioner du tar vid varje måltid minskar avsevärt.

  Krav för Bantningspiller / Fettförbrännare

  För att börja använda plåster för att minska i vikt krävs det att du har fyllt 18 år. För att kunna åtnjuta en viktminskning med hjälp av ett plåster, krävs det att du inte försöker ta igen den maten du inte ätit under dagen. Det är här viktminskningen sker, därför är det av yttersta vikt att kaloriintaget inte ökar under användningen av tabletterna.

  Risker med Bantningspiller / Fettförbrännare

  Det finns det inga dokumenterade risker med att använda sig av bantningsplåster. Ingredienserna är till största delen helt naturliga, dessa har sedan optimerats för att ge bästa resultat.

  Fördelar med att använda Bantningspiller / Fettförbrännare för att minska min vikt?

  Ett plåster för viktminskning fungerar annorlunda mot vanliga dieter och bantningspiller. Du applicerar ett plåster mot huden och låter det sitta över en förutbestämd period. Det passar de bra som har problem att svälja piller och blanda olika sorters tillskott. Att passa tider inför och efter måltider är inte längre något du behöver göra, plåstret gör sitt jobb så länge du har det på dig. Många som har mycket att göra såsom träning, familj och inte minst jobb upplever att det fungerar som ett bra komplement. Enklast är att applicera plåstret på morgonen och låta det sitta över dagen. För ökad effekt går det också att bära under träningen, det syns inte att du använder det. Vill du istället vakna friska och lättare kan ett plsåter för nattligt bruk vara det du söker, dessa fungerar tvärtom och bärs endast över natten.