Retenix – Vätskedrivande tabletter

Retenix Advanced hjälper dig som har problem med svullnad och ödem. När din kropps samlar på sig vatten är bieffekterna inte sällan att det bildas ett vattenöverskott i kroppen. Genom att Retenix aktiva substanser verkar urindrivande gör sig kroppen av med det lagrade överskottet. Överlagring av vätska är en av de vanligaste orsakerna till övervikt, svullnader och ödem.

  • Förebygger vätskeretention – den vanligaste orsaken till viktuppgång
  • Ökar förbränningen och bidrar till snabbare viktminskning
  • Bidrar till att kroppen avgifta och detoxa kroppen
  • Stödjer njurarnas funktion och har en urindrivande effekt

Betala med Klarna faktura – köp idag, betala om 14 dagar.

VISAVisa ElectronMasterCardDirekt bankbetalning </br> med Trustly
Betala med fakturaDelbetalningBetala kontant vid leverans

Retenix - Vätskedrivande tabletter

 

Hur fungerar Retenix

Kroppen har en förmåga att lagra vatten och vätskor, i takt med att du blir äldre försämras den förmågan. Det kan i vissa fall leda till svullnader och besvärande ödem. De aktiva substanserna hjälper kroppen att göra sig av med överflödig vätska då flertalet av dem är urindrivande i sin natur. Genom att göra sig av med överflödig vätska, renas samtidigt njurarna från onödiga salter.

Genom att driva på kroppens funktioner för att göra sig av med vätska, de som kallas urindrivande effekter så kan en vätskebalans uppnås. Tillskottet Vitamin B6 hjälper kroppen att rensa ut överflödiga vattenansamlingar. Exempelvis vid premenstruella störningar som inte sällan ger upphov till vattenansamlingar i kroppen. Effekten blir att svullnader och och ödem i händer och fötter minskar drastiskt. Njurarna renas i processen och de görs fria från onödiga salter och vatten.

Att behandla övervikt med Retenix

En kur med Retenix är vanligtvis ca fyra veckor / en månad dagar beroende på hur din kropp svarar mot de aktiva substanserna. Innan du börjar din behandling är det viktigt att du sätter upp dagliga rutiner för hur du ska få med tabletterna. Börja alltid dina måltider med att slå upp ett glas vatten och att svälja tabletterna. Låt det gå ca trettio minuter innan du börjar äta din måltid.

Vad kan jag förvänta mig för resultat med Retenix

Retenix gav i studier ett resultat efter 4-6 dagar beroende på hur kroppen svarade på de urindrivande substanserna. Du kan förvänta dig en nedgång om 1-2 två kilo redan den första veckan. Därefter gäller det att hålla den dagliga rutinen för att på så sätt få igång kroppens processer som reglerar vätskebalansen.

Behandling med Retenix

  • 1. Plocka ut en eller två kapslar ur burken
  • 2. Full ett glas med vatten
  • 3. Svälj kapslarna tillsammans med vattnet/li>
  • 4. Vänta ca 30 minuter innan du äter en måltid

Text Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen sker över 30dagars(fyra veckor) tid och består av intaga en till två kapslar om dagen helst trettio minuter före en måltid tillsammans med ett glas vatten. Därefter tas en paus på tre veckor innan nästa behandling påbörjas.

Beställ Water Away Online

Superapoteket.se förmedlar beställningar av Retenix – Vätskedrivande tabletter, eftersom läkemedlet är ej är receptbelagt behöver du går det bra att beställa och din leverans skickas samma dag om den läggs före 16:00.

Fakta

Behandling: Retenix – Vätskedrivande tabletter
Aktiv substans: Enbär, Buchublad, Maskros, Vitamin B6, Grönt Te, Äppelcidervinäger
Tillverkare: MaxMedix
Beskrivning: Vanligaste läkemedlet för att förebygga vätskeretention
Medicinsk status: Ej receptbelagt
Tas: Med vatten
Tablett: Kapslar
Dosering: 1-2 tabletter dagligen
För: Män och kvinnor som vill minska i vikt
Skall tas: Kapslarna tas en till två gånger per dag 30 minuter för måltid
Läkemedelsgruppen: Läkemedel mot övervikt och för vålmående
Intag av alkohol: Ingen effekt
Amning: Ej rekommenderat
Under graviditeten: Ej rekommenderat